ONZE KEUKENS

De keuken van tegenwoordig is een plek waar je als familie samenkomt, lekker proost met vrienden of waar je gezellig kunt knutselen met de kinderen.

Het is de meest actieve ruimte van het huis en juist daarom dat de keuken een grotere rol speelt in de woning, en niet langer louter werkplek is, zorgt uiteraard ook voor een vernieuwde interesse voor de inrichting ervan. Een plek die dient om te ontspannen, willen we ook aangenaam inrichten. Bovendien is het werkgedeelte zichtbaar vanuit de andere woonruimtes. Daardoor is het ontwerp van de uw droomkeuken even belangrijk als de functionaliteit er van. Er wordt gestreefd naar eenheid voor de totale ruimte.

Wij bieden kwaliteitskeukens aan op maat en in alle stijlen. Bekijk zeker ons ons aanbod, van strakke moderne keukens tot stijlvol landelijk.

ONZE WERKWIJZE

Wij staan al jaren bekend voor onze no-nonsense aanpak, Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Onze mensen zijn direct benaderbaar en de interne lijnen zijn kort. Zo kunnen we snel en doelgericht tot zaken komen. Die aanpak werkt en wordt door medewerkers en klanten gewaardeerd.

PLANNING

Een nieuwe keuken is een behoorlijke investering. Daarom ga je het beste niet over één nacht ijs. Bij het praktische gebruiksgemak, de opbergruimte en ergonomie sta je het beste even stil. Gelukkig delen onze mensen hun kennis en ervaring graag met u, zodat u zonder zorgen de juiste keuze maakt!

PRODUCTIE

Als u 100% tevreden bent met het ontwerp en de keuken perfect is opgemeten, dan is het tijd voor uw droomproject in productie te laten gaan. Al de keukens worden in onze eigen ateliers te Erpe-Mere vervaardigd. Al onze medewerkers dragen kwaliteit hoog in het vaandel en streven dagelijks naar perfectie.

PLAATSING

Het is vanzelfsprekend dat u ook op de ervaring en het vakmanschap ons team kunt rekenen als het op de plaatsing van uw keuken aan komt. Onze plaatsers zorgen voor een perfecte afwerking en integratie van uw nieuwe keuken. Ook de apparaten worden aangesloten en getest.

EEN GREEP UIT ONZE CREATIES: